68855
Book
In basket
Gotowanie na parze / Bolesław Pilarek. - Warszawa : Prószyński i S-ka, copyright 2004. - 94, [2] s. : il. kolor. ; 21 cm.
(Encyklopedia Gotowania)
Z różnych technik przygotowania posiłków żywieniowcy szczególnie zalecają gotowanie na parze. Sporządzane w ten sposób potrawy pod względem zawartości witamin i minerałów są najwyższej jakości, jako że ten proces ogranicza ich degradację. Ważne jest także to, że posiłki gotowane na parze nie wymagają użycia tłuszczu. Z tych ważnych powodów przygotowaliśmy tomik zawierający ponad 60 receptur na potrawy, których przyrządzenie wymaga użycia tylko specjalnego trzyczęściowego garnka. /www.taniaksiazka.pl/
Availability:
Wypożyczalnia Strzyżów
There are copies available to loan: sygn. 64 (1 egz.)
Notes:
Bibliography, etc. note
Indeks.
Reviews:
The item has been added to the basket. If you don't know what the basket is for, click here for details.
Do not show it again